Bespaar met een Alles in 1 Pakket

donderdag 9 juli 2015 | geen reacties | in: Besparen, Winkels

Alles in 1 Pakketten (televisie, internet en bellen) worden steeds populairder in Nederland. Gemak en voordeel zijn de twee belangrijkste redenen dat consumenten massaal kiezen om meerdere diensten bij één provider onder te brengen. Met het exponentieel stijgen van de vraag naar Alles in één Pakketten stijgen uiteraard ook het aantal aanbieders van deze service.

Met deze wildgroei wordt het voor consumenten steeds ingewikkelder door de bomen het bos te zien en het juiste pakket en de juiste aanbieder te kiezen. Alle providers hanteren namelijk hun eigen voorwaarden en de kosten per pakket kunnen enorm verschillen.

Het gemak van een Drie in één Pakket is een belangrijke reden om te kiezen voor deze gecombineerde service. Je hebt elke maand één factuur voor televisie, telefonie en internet, dit zorgt voor minder verrassingen achteraf. Je weet immers precies wat deze drie producten samen kosten per maand. Een ander voordeel is dat je te maken hebt met één servicedesk.

Bij problemen hoef je slechts één keer te bellen en word je slechts één keer in wacht gezet. Echter de belangrijkste reden dat meer dan 80% van de Nederlanders kiezen voor een Alles in één Pakket is dat het voordeliger is dan drie aparte contracten bij verschillende aanbieders.

KPN gaat verder – Vier in 1 Pakket

KPN gaat in zijn Alles in één pakket echter nog een stapje verder, zij bieden een zogenaamd Vier in één Pakket aan. Naast vaste telefonie, televisie en internet kun je ervoor kiezen om ook mobiele telefonie toe te voegen. Het combineren van deze vier producten – KPN Compleet – levert de consument vele voordelen op.

Met KPN Compleet geniet je per maand van gratis onderling bellen, dubbel zoveel data, extra zenders en nog veel meer extra’s, zoals bijvoorbeeld een gratis monteur en als kers op de taart krijg je bij een Alles in één Standaard Pakket Spotify Premium. Tevens geeft KPN naast al deze voordelen de eerste zes maanden ook nog eens een mooie korting. Deze korting kan je een besparing opleveren van meer dan € 150.

Houd KPN aanbiedingen en kortingen gemakkelijk in de gaten

Het vergelijken van verschillende aanbieders kan een tijdrovend klusje zijn. Doe jij in je spaarzame vrije tijd liever iets leukers neem dan eens een kijkje op bespaardeals.nl. Deze kortingscode website houdt voor jou alle aanbiedingen en kortingen van KPN scherp in de gaten – niet alleen van de Vier in 1 Pakketten maar ook van alle andere KPN kortingen. Mocht er een mooie korting worden uitgegeven dan vind je deze dezelfde dag nog op de website.

Surf eenvoudig naar de KPN kortingscode pagina en zie in één oogopslag wat jij kunt besparen. Om het nog gemakkelijker voor je te maken heeft bespaardeals en mooie service bedacht. Je kan eenvoudig een lijst maken met jouw favoriete webwinkels en in één muisklik zie je alle voor jou belangrijke kortingscodes. Zo mis je nooit meer een mooie aanbieding of kortingscode.

Nog veel mogelijkheden Alles in 1 Pakket onbenut

Consumenten laten nog veel mogelijkheden die het Alles in 1 Pakket biedt, onbenut. Zo wordt er nog zeer weinig gebruik gemaakt van het kijken op twee schermen. Het pakket geeft je de mogelijkheid om TV te kijken op je smartphone of tablet. Alle zenders en mogelijkheden die je op je televisie hebt, zijn ook beschikbaar voor je andere devices. Denk hierbij eens aan films on demand, maar ook gewoon je favoriete TV serie kijken is mogelijk.

Misschien ben je wel enorm sportverslaafd, met een Alles in 1 Pakket hoef je geen belangrijke wedstrijd te missen, kijk gewoon op twee schermen tegelijk. Met KPN Compleet kan je Spotify luisteren op alle apparaten die hiervoor geschikt zijn, dus niet alleen op je computer, ook je smart TV is uitstekend geschikt voor deze muziekservice. Met een mooie soundbar tover je je woonkamer in een seconde om tot een concertzaal.

Al de genoemde mogelijkheden, het gebruiksgemak en de korting die je krijgt bij een Alles in 1 Pakket zijn goede redenen om eens een avondje in je huidige abonnement te duiken om te zien of je misschien veel voordeel en mogelijkheden laat liggen.Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace