Bekijk de Ik Hou Van Holland show via uitzending gemist

maandag 12 maart 2012 | geen reacties | in: Alle acties, TV Programma's

Bekijk elke zaterdag naar het grandioze succes van Ik Hou Van Holland

Ik Hou Van Holland
Mmmh een nieuw weekend voor de deur en plannen maken voor een uitstapje of een aflevering van Ik Hou Van Holland terugkijken? Uit onderzoek van Stichting Kijkonderzoek blijkt dat het daverende succes van Ik Hou Van Holland geen einde kent, mede dankzij de vele BN’ers die worden opgetrommeld en verschijnen in dit gezellige programma.

Linda de Mol en aanverwanten zoals Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis trekken week na week vele kijkers, zo is onlangs het grote record verbroken met een absoluut kijkcijferexplosie. Ik Hou Van Holland trok toen meer dan 2,5 miljoen bezoekers, kan je niet wachten op de volgende aflevering met elke week nieuwe gekke gasten? Bekijk onderstaande opties om te mogen terugkijken.

Bekijk de uitzending gemist afleveringen of fragmenten van Ik Hou Van Holland

Volg Ik Hou Van Holland op Facebook

Volg Ik Hou Van Holland op Twitter



Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.





Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace