AH loonstrook online, personeelskorting & hoogte salaris berekenen

woensdag 6 februari 2019 | 2 reacties | in: Overig

Als je voor Albert Heijn werkt ontvang je als personeel extra voordelen in 2019 en 2020. Alles wat je wilt weten over de AH uitbetaaldata. Wanneer wordt het loon betaald? Als Albert Heijn medewerker wordt je elke vier weken bezoldigd.

Welke maandelijkse uitbetaaldatum hanteert AH Delhaize voor haar medewerkers? Zijn de arbeidsvoorwaarden goed vastgelegd? Als je een arbeidscontract hebt bij AH kun je rekenen op een goede pensioensregeling, reiskosten die gedeeltelijk vergoed worden en een bonuskaart voor extra personeelskorting.

Uitbetaaldata en personeelsvoordelen zijn hetzelfde voor al het personeel van Albert Heijn van de bezorgservice, distrubitiecentra’s, Pick-up-points, winkels tot op het hoofdkantoor. Bekijk het juist betaalmoment van elke maand om te weten wanneer je krijgt uitbetaald. Lees meer over de voordelen van werken bij Albert Heijn en de uitbetaaldata hieronder. Zoals vakantietoeslag, personeelskorting & inloggen op AH Sam om je online loonstrook te zien.

Albert Heijn uitbetaaldata

Ervaringen met werken bij Albert Heijn in 2019

In Duitsland, België en Nederland werken naar schatting meer dan 110.000 mensen die allemaal op dezelfde dag uitbetaald krijgen. Albert Heijn bied die in dienst treden verschillende arbeidscontracten; zoals een 12-urencontract, nulurencontract of een fulltime functie.

Een beetje bijverdienen en vakantiewerken zijn ook mogelijk. AH heeft verschillende diensten; AH online, samenwerking met Bol.com, de pick up points, de toevoer, de bezorging aan huis, de distributie en natuurlijk de plusminus 1.000 winkels die Albert Heijn in Nederland heeft. Het hoofdkantoor van AH is gevestigd in Zaandam. Om alles goed te laten stroomlijnen en de klanten de beste producten te bieden is iedereen hard aan het werk.

Albert Heijn arbeidsvoorwaarden bekijken

Met goede arbeidsvoorwaarden zal de werkgever er voor zorgen dat werknemers met plezier hun werk kunnen (blijven) doen. Iedereen wil weer aan het werk als onenigheden met de CAO zijn afgelopen en voorbij zijn. Als medewerker van de Albert Heijn kun je op veel extra voordelen rekenen en dus zijn er maar weinig klachten over de arbeidsvoorwaarden:

– Er is een gratis traineeship
– Verdere groei en ontwikkeling is mogelijk door een opleiding
(zowel mogelijk voor MBO, HBO als WO medewerkers)
– Mogelijkheid tot winstuiktering
– Arbeidsduurverkorting is mogelijk
– Goede pensioenregeling
– Op bepaalde verzekering krijg je korting
– AH mobiel bellen korting
– Reiskosten tegemoetkoming
– Personeelskorting met de voordeelpas (als je meer dan 12 uur per week werkt)

Uitbetaling salaris AH 2019, welke betaaldata zijn er?

Elke vier weken weer betaalt Albert Heijn de medewerkers het salaris op de maandag. Vanuit het kantoor zijn de volgende betaaldata bekendgemaakt voor medewerkers in 2019:

woensdag 7 januari 2019;
maandag 4 februari 2019, inclusief personeelskorting;
maandag 4 maart 2019;
maandag 1 april 2019, inclusief winstuitkering
maandag 29 april 2019, inclusief personeelskorting en vakantiegeld;
maandag 27 mei 2019;
maandag 24 juni 2019;
maandag 22 juli 2019 inclusief personeelskorting;
maandag 19 augustus 2019;
maandag 16 september 2019;
maandag 14 oktober 2019;
maandag 11 november 2019, inclusief personeelskorting;
maandag 9 december 2019;
maandag 6 januari 2020.

Salaris en de bonussen bij AH bij een contract tot 12 uur per week

Bruto uurloon AH 2018, verkoper, caissière, vakkenvuller, 12 uur of minder,  indicatieve bedragen:

Leeftijd Salaris per uur
23 jaar en ouder € 13,87
22 jaar € 11,88
21 jaar € 10,24
20 jaar € 8,80
19 jaar € 7,56
18 jaar € 6,48
17 jaar € 5,89
16 jaar € 5,16
15 jaar € 4,46

Dit zijn salarisbedragen inclusief toeslagen en eventuele bonussen voor de AH-medewerker. Zo hoef je niet langer op extraatjes te wachten. Het loon bij Albert Heijn is altijd vrij hoog t.o.v. andere supermarkten.

Als het om een Albert Heijn franchise gaat, kunnen de verschillen in beloning per vestiging verschillen. Je vestigingsmanager of teamleider kan je daar meer duidelijkheid over verschaffen. Dit zijn bruto-indicatie lonene waar de belasting nog van afgetrokken moet worden. Als je het werk als vakantiewerk doet of weinig uren draait, kun je de belasting hoogstwaarschijnlijk terugvragen bij de belastingdienst.

Een contract met meer dan 12 uur per week werken, salaris en bonussen bij AH

Je krijgt personeelskorting en bonussen extra uitbetaald, als je meer dan 12 uur per week werkt bij Albert Heijn. Meestal is het zo dat de uitbetalingen van personeelskorting en bonussen plaatsvinden samen met je reguliere loon op derde maandag na afloop van het kwartaal. Wat ook een extra verwelkoming is als aanvulling op je loon is het vakantiegeld die iedere medewerker opbouwd. En in mei wordt uitgekeerd. Je manager kan alle vragen beantwoorden met betrekking tot je salarisstrook.

Solliciteren bij Albert Heijn

Solliciteren bij Albert Heijn gaat heel eenvoudig online via http://ah.nl/werk. Als ze nog medewerkers zoeken kun je precies zien op welke locaties dat is. Bij de servicebalie in de winkel kun je ook een sollicitatieformulier ophalen en thuis invullen. Je weet dat je bij Albert Heijn een mooi salaris kan krijgen. Werken bij de grootste supermarktketen van Nederland is leuk en het loon word altijd netjes op tijd op je rekening gestort.

Conclusie uitbetaling salaris / loon Albert Heijn

Dus elke vier weken betaalt AH haar medewerkers. Het Albert Heijn loon is voldoende en de Albert Heijn uitbetaling is altijd netjes op tijd. Als er een uitbetaling personeelskorting op de planning staat kan dat leiden tot een extra uitbetaling.

Hoogte in loon hangt af van het aantal gewerkte uren in de werkweek. Afhankelijk van je arbeidscontract kun je nog recht hebben op een extra voordelen als winstuitkering of toeslag. Er is genoeg werk te doen bij de Albert Heijn en mede door de arbeidsvoorwaarden werken er veel mensen met plezier.


2 reacties op “AH loonstrook online, personeelskorting & hoogte salaris berekenen”


  1. Marion verkerk zei op 25 september 2019 om 21:00:

    Ik ben 100% afgekeurd. Nu krijg ik al een paar maanden geen salaris strook meer.Krijg je nu de specificaties alleen online?


  2. Ah Sam Inloggen - 2022 zei op 29 maart 2022 om 07:59:

    […] 12. AH loonstrook online, personeelskorting & hoogte salaris … […]Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace