25% korting op alle zonnebrand bij Drogisterij.net

maandag 19 juli 2010 | geen reacties | in: Vakantie, Voordeel, Webwinkel

Het is erg belangrijk jezelf goed te beschermen tegen de zon. Als je je niet insmeert met zonnebrand dan kan je verbranden en op den duur kanker krijgen en huidproblemen. Vergeet dus niet om zonnebrand te kopen voordat je op vakantie gaat. Bij de online drogist Drogisterij.net ontvang je nu 25% korting op het gehele assortiment zonnebrand.

Korting op zonnebrand

Hoe snel je bruin wordt hangt af van je huidtype. Mensen met een lichte huid verbranden sneller en worden minder snel bruin dan mensen met een getinte huid. Kies altijd een zonnebrand die bij je huidtype past: bij een lichte huid moet je zeker factor 30 of hoger gebruiken.

Door zonnebrand te gebruiken wordt je juist mooier bruin. Vaak denken mensen dat je niet of slecht bruin wordt als je zonnebrand gebruikt, dat is niet waar. Zonnebrand blokkeert het teveel aan schadelijke UV-straling, maar je ontvangt alsnog voldoende straling om bruin te worden.

Koop je zonnebrand nu met korting bij Drogisterij.net. Je ontvangt 25% korting op alle zonnebrand!Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace